'Worlds'

Our world through our words. 

TRAVEL DESTINATIONS INSPIRATION DOG PASSENGER

doŽIVITE NYC KAO LOKALAC

Proveli smo gotovo dva mjeseca u New Yorku sa željom da ga doživimo kao ljudi koji žive u njemu. Istina je da smo bili već i ranije u NYCu kada smo odradili sve turističke atrakcije ali moramo priznati da nam je ipak ovo posljednje iskustvo bilo puno draže i autentičnije.

6 min read

TRAVEL DESTINATIONS INSPIRATION

Best of Ecuador / Najbolje od Ekvadora

Bilo je gotovo nemoguće sažeti u jedan blog post impresije najboljih destinacija koje smo prošli ali sigurni smo da će onima koje sadržaj zanima i ovo biti nedovoljno :) Osobito ukoliko se odlučite posjetiti Ekvador - sve naše omiljene destinacije su opisane ovdje na jednom mjestu.

13 min read

TRAVEL DESTINATIONS INSPIRATION

An introduction to our journey through Ecuador / Uvod u priču o našem putovanju kroz Ekvador

Za ovu državu kažu "četiri svijeta, jedna zemlja", a takav dojam smo stekli i mi. Točnije iz našeg iskustva je bilo poput tri svijeta jer nismo bili na Galapagosu. Naše putovanje Ekvadorom je trajalo mjesec dana te smo prolaskom kroz dio Andi, Amazone i Pacifika upoznali mnoge posebnosti ove zemlje.

7 min read

DOG PASSENGER GOOD TO KNOW

A small dog on a big plane / Mali pas na velikom letu

Tijekom organizacije ovog putovanja koje bi trebalo trajati oko godinu i pol dana - najviše pažnje je bilo usmjereno na brigu o našem psu Moon. S obzirom na to da ne postoji opcija da Mo ne ide s nama, morali smo pronaći način da ovo putovanje za nju prođe što bezbolnije.

8 min read

TRAVEL DESTINATIONS DOG PASSENGER

48 hours in Madrid with a dog / 48 sati u Madridu sa psom

Zbog odgođenog leta dobili smo dodatna dva dana u glavnom gradu Španjolske. S obzirom da je Moon bila s nama i da smo bili umorni zbog pripremnih koraka za odlazak na naše dugo putovanje, imali smo nešto sporiji tempo obilaska grada.

5 min read

air hostess wearing a facemask standing in the aisle of an aeroplane

GOOD TO KNOW

Health preparation for a year-long trip / Zdravstvena priprema za putovanje od godinu dana

Kupiti avionsku kartu je bio lakši dio organizacije putovanja, sada nam slijedi organizacija svih potrebnih cjepiva, nabavka lijekova koje moramo ponijeti s sobom te potvrde i putno osiguranje. I to ne samo za mene i Ivanu već i za našeg psa MØ.

6 min read

Predict the future by creating it.

Get in touch

If you want to work with us or you have any recommendations - feel free to share. 

Contact
la.vida.magica.world@gmail.com